ágdarálás, ágaprítás

elárjuljuk önnek, hogyan tudja újrahasznosítani a zöldhulladékot!

A fakivágást követően sokan meglepődnek a keletkező zöldhulladék mennyiségén. Talán nem is gondolná, hogy egy fáról 40 – 50 m3 vágástéri zöldhulladék is lekerülhet a földre. Aprítást követően kb 5 m3 gallyból keletkezik 1 m3 apríték.

A faapríték kíváló komposzt, és avartakaró bokrok és fák alá, fűtési szerzonban pedig jó választás begyújtósként. Ipari teljesítményű ágdaráló gépeinkkel 15 cm ágátmérőig tudjuk elvégezni a helyszíni darálást.

Ha a darálást követően nem szeretné felhasználni az aprítékot, akkor tehergépjárművel elszállítjuk azt egy erre a célra kialakított komposztáló/újrahasznosító telepre.

Ágaprító gépünk kompakt és vontatható, így olyan helyekre is el tudunk vele jutni, ahová nagy munkagépek nem férnek el.


Amennyiben kérdése merülne fel, keressen bennünket bizalommal!


ipari teljesítményű, 37 lóerős motorral felszerelt Först ST6p típusú ágaprító gépeinkkel Kisebb lakossági munkákat is kedvező áron vállalunk!

Az ágdarálás a leggyorsabb mód: a vágástéri zöldhulladéktól (ágak, gallyak) azonnal megszabadulhat , így nem okoz fejfájást és további esztétikai problémát! Teherautóinknak köszönhetően az elszállítás terhét is levesszük a válláról. 

Legyen szó nagy mennyiségű vagy nehezen kezelhető lombtömegről, professzionális gépeink egyszerűen és gyorsan gondoskodnak a tömörítésről. 

MINŐSÉG GARANCIA!

A felmérés és az árajánlat elkészítése díjmentes!