cserje és bozótírtás, gépi fűkaszálás

Nem elég egy metszőolló, gyors és profi megoldásra van szüksége?
jó helyen jár.

folyamatosan bővülő géppark, professzionális megoldások

szakértő csapatunkkal és alvállalkozóink bevonásával egész évben vállaljuk elvadult területek, telkek, közutak melletti területek tisztítását, bozótírtását.

Cégünk az eszközparkjával alapvetően ipari területek fűnyírására, illetve kaszálási munkálataira rendezkedett be. A bozótírtás és a rézsűnyírás sem jelent akadályt.

Akkor javasolt ha a területet jellemzően lágyszárú növények borítják, és azok sűrűsége és magassága nem haladja meg egy nagy teljesítményű fűkasza kapacitását. Családi házaknál, üdülőknél a rendszeres karbantartással nagyon szép végeredmény érhető el.

Akkor ajánljuk, ha a területen fás szárú növények is jelen vannak, és a növényzet sűrűsége és magassága számottevő. Gépeink 2-3 cm-es átmérőjű fás szárú növényekkel is megbírkóznak.

Akkor javasolt, ha a területet jellemzően vékony fás szárú növények alkotják. Professzionális gépeink különböző terepviszonyok mellett is megbírkóznak a feladattal. Erdészeti munkákat és ipari területek bozótírtását is vállaljuk.

Olyan területeken, ahol jellemzően 10 cm-nél nagyobb átmérőjű fásszárú növények vannak jelen erdészeti szárzúzást vagy motorfűrésszel való kivágást végzünk.

Az országban számos megyében dolgozunk folyamatos ütemtervek alapján. Fontos tudnivaló, hogy az árak kialakítása nagymértékben függ a megrendelni kívánt területen lévő növényzet nagyságától.

rövid határidővel vállaljuk sűrű és beláthatatlan növényzet kliírtását, legyen szó egyszerű bozótosról vagy több hektáros fakitermelésről.